Thursday, March 24, 2011

~MooD~

Gud Morning... Salam Sejahtera... Mood memblogging telah merasuk dalam tubuh cek.. cewah.. beria ja kan.. lepas tue bersarang balik utk beberapa ari.. hehehe.. nak stori mori nie byk sebenaqnya.. cuma bila cek dh lama tak menghupdate.. nak kumpul stori mori nie jadi baloq.. cek stori mori apa yg masih melekat kat kepala otak okey..! sekarang nie Put2 Alhamdulillah sangat2.. senang bangun pagi.. senang mandi.. bab mandi nie tak payah cakap laa dari dulu smp skarang memang A kalu bab Put2 nak mandi.. senang pie skool.. lega sangat2.. so untuk ampa smua.. mana yang baru antaq anak pie skool.. kalu liat tue biasa laa.. Put2 pun masok 3bulan baru okey.. mood nak say "Gud Morning Teacher" tue ada.. kalu tak HARAMMM la nk tegur teacher dia okey!.. setiap ari jumaat Put2 akan ada homework.. so sabtu dan ahad dia HARUS siapkan homework dia.. macam2 kena janji baru laa dia nak buat homework.. cek slalu janji baju n dvd Tom & Jerry.. sebab Put2 nie memang fav dia Tom & Jerry Okey! dulu dia layan Mr. Bean.. tp now suda beralih arah ke Tom & Jerry.. siang malam dengan Tom & Jerry pun x dak masalah.. so ari nie suda GAJI! terpaksa laa cek beli apa yang dijanjikan.. Put2 tunggu yea nanti mama belikan..;) Tahun nie cuti ada 20 hari.. mc swasta ada 15 ari.. utk ujung bulan 3 nie cuti dah tinggai 15 hari.. mc swasta ada 13 hari.. bole?? bole ka tak bole dh tinggai banyak tue.. sebab apa bole jadi tinggai banyak tue.. sebab NURUL AQILAH MALAS!!! hahaha.. salah 1 sebab yang membuatkan cek cuti banyak adalah bulan julai nie cek dapat cuti bersalin 3bulan.. so dah save cuti kat situ kan..? bijak tak? hehehe.. bila nak beli barang baby?? adoii.. ikotkan ati cek nak jimat ja.. hahaha.. kedekutkan cek nie?? bukan kedekut.. cuma kalu bole jimat.. kita jimat la kan?? macam kelambu, tikar getah, yang bole di pakai balik barang Put2 dulu.. pakaikan ja la kat adik dia nie kan.. tp Mr.Papa nie dah habaq siap2.. "tak payah pakai yang lama! beli baru! kesian baby.. barang tue dah 4taun! dah berhabok! beli ja baru.. nnti baby tue terasa kakak dia semua baru.. mai dia kena syer barang lama2..!" Mr.Papa.. Mrs.Mama nak jimat benda elok lagi laa.. hmm.. apa kan daya dah duit Mr.Papa.. so Mrs.Mama kena ikot perintah OKEY!.. tp sebenaqnya cek nie malas nk punggah stor balik.. al-maklum laa stor dah jadi kapal titanic.. hancussss!! hahaha.. Kenapa NURUL AQILAH semakin malaz nak bergambar?? salah 1 sebabnya adalah cek pakai hp nokia=cokia! xdak kamera.. nak kena usung kamera.. uWekk malaz.. so jangan heran la kalu x banyak gambaq dah skarang dr NURUL AQILAH Okey!.. Sampai sini ja la cek menghupdate blog cek okey... nnti cek sambung balik na.. CHOW!

No comments: