Thursday, January 27, 2011

~Sedey + Best~

Salam...
Apa habaq ampa semua..? cek tak sihat.. batok yang agak terok gila gaban OKEY.. cek rasa gaban pun tak gila macam nie.. seksa... sungguh seks... ahak~ tetiba seks erk.. salah satunya ari nie ari KHAMIS... so malam nie kompom malam JUMAAT... malam WAJIB OKEY...! hehehe... musim "mengawan" telah tiba koit... mesti ampa rasa pelik apa kena mengena tajuk dengan benda alah yang cek duk hupdate kan... sebenaqnya.. hari nie adalah hari terakhir BOS KESAYANGAN nak tinggai cek kt opis nie.. dia dapat tukaq pie PERAK... sebab apa cek sayang dia erk... salah 1 sebab dia baek sgt OKEY! dan kt opis nie ada yang suka menDAJALkan cek... so bos kesayangan nie laa yang backing... semua staff bawah dia... dia akan backing... jodoh kita smp di sini saja bos... wah.. semakin menjadi2 sedey pulak... sebab tue tajuk cek sedey dulu baru best... yang best pulak... ari nie bt jamuan perpisahan untuk bos kesayangan cek nie dan jugak 2 orang staff di opis cek yang dapat tukar ke daerah... depa sbg TA... sorang laki dan sorang pompuan... so kami buat jamuan tue time lunch kat HOTEL TRADERS... ari nie makan kt hotel tue biasa2 ja.. tak brapa nk kena tekak laa... maybe tak dak KAMBING koit.. huhu... yang sedap gulai ikan SALMOOON.... mmg sedap... cek makan part kepala.. tue yang tak blajaq tinggi.. hahahaha... apa kata jom kita ZooOmmmm skit....
*Untuk ari nie punya n3...

2 comments:

zh-ena said...

wah sedapnya tgk dessert..meleleh air liur tgk

nurul said...

ZE = hehehe... meh turun penang... nrul bw akak g mkn..