Friday, October 22, 2010

~Kenangan Bersama~

alo...
ari nie ari "JUMAAT"... kemarin ari khamis... "MALAM JUMAAT"... cewahhhh... statement untuk orang yang dah berkahwin ja tau... esk dah sabtu dan lusa ahad... apa projek ampa??? cek projek kt umah ja... hahahaha.. ampa jgn igt lain na.. projek masak n makan kt umah... tp biasala MR.PAPA cek nie otak last minit... kadang2 terkejut tergempaq bole jadi mcm2... mcm 2minggu lepas mlm asal nk keluaq ronda ja pun.. last2 terlepaih smp JITRA okey! hahaha.. dengan alasan yang agak x leh masuk otak n hanya bole di terima ubun2 kepala ja.. MR.PAPA bg alasan nk makan "CHAR KOEW TEOW" ala kt depan YAWATA... maklumla kawan MR.PAPA niaga situ... cek tunggu lg.. dah orang nak bawa p.. ON ja la... yang lain bole ON tak payah tanya.. tambah nk p berjalan mmg kompom ON la... minggu lepas pulak last minit gak p layan movie "JANGAN PANDANG BELAKANG CONGKAK 2"... cek, MR.PAPA n PUT2... kt sini ada la skit yang sempat posing... lepaih tue dah x bole posing.. kamera bateri KONG... kamera tue telah membuatkan cek menjadi KING KONG!!! CILAKO x sempat nk posing MAUT!!! posing ja maut.. cek umor panjang lg koit... hahahaha.. jom ngendap!!!
~TeMa MeRaH~
Minggu lepas kalu tak silap cek ari KHAMIS... cek bawa la PUT2 p daftar skool (Kinddy)... InsyaAllah kalu tak dak apa next year PUT2 dah start alam persekolah untuk 4tahun... kena daftar awai sebab cek nak PUT2 skool sesi pagi.. senang skit MR.PAPA nak antaq n ambik n antaq p umah ngasuh lak... kalu sesi petang payah... skrg nie PUT2 bukan senang nak bangun pagi... cukup liat la... jenuh nk pujuk... ni baru pagi nak p daftar.. bila start kelas x tau camna nk pujuk bgn pagi... al-maklum laa ikot MR.PAPA dia.. hehehehe... now cek nak ampa trn ke bawah tgk muka PUT2 bangun pagi...
~KalOOt DenGan Bekai Air Dia.. IngaT DaH NAk SkOoL~

2 comments:

war_head said...

dah besaq put3.......

nurul said...

tue la.. tp rasa cam kecik ja...