Sunday, July 12, 2009

~CuTi-CuTi SaBtU DaN AhaD~

Tengok tajuk dan baca mesti hampa kata macam budak2 darjah satu kan... ada cek kesah?? i dun care okey!!! (ayat macam melepaskan sesuatu...) sebenaqnya cek saja nak habaq dari ari jumaat sampai laa ahad cek tido umah umi... syok o0o0o0 makan sodap... bertambah laa berat cek lagi.... bole sapa2 support cek 5K... cek nak pie SLIM WORLD... hahaha... tp biaq cek kurus dengan sendirinya... tak payah buang duit... kalu cek pie SLIM WORLD... mai umah umi jadi gemok balik... Tapi.. bagi cek benda yang paling cek takut dan tak suka adalah GEMOK... cek kena tekad kurang kan makan... atau pun benda paling senang... berpuasa laa alamatnya... alhamdulillah... kalu cek posa bole laa cek kurang makan... bila buka posa makan skit... lepas tue tengah malam baru makan berat untuk cover posa esoknya pulak... sebab apa raya dah nak dekat... ahahaha posa ganti pun tak abis lagi dah cek ingat nak raya... bole?? punya pasai arr... awat hampa nak tolong ganti posa ka???? tolong jawab sat!!! bila cek posa perot cek bunyi lagu "apa yang penting kerjasama!!!!" ahahahhaha.... bole dengar dari KOMTAR ke CHOW ROASTAR.... mana yang duk PENANG tue tau ler kat mana... hampa tau tak... cek duk update nie... pu3 umi jaga sat... heheheh... bukan apa pu3 tue alergik dengan laptop nie... dia nanti naik 'tok sheik'.... hampa tau ka maksud cek?? mana yang tak tau pie blajaq loghat PENANG okey... dia nanti sama naik naik tekan laptop nie... baru laa dia ada blog sendiri... fuhhh pening o0o0 kalu mai tahap mcm tue.... okey laa cek nak out... duk dengar suara pu3 duk ketok pintu bilik uncle dia.... sebab cek duk guna laptop kt bilik uncle dia... ok laa sayooonaraaa..... @tata@tata

2 comments:

Brian Kinney said...

Amboi sempat lagi cek no. Tapi uncle memang respect lar sebab buku color dibeli kepada Puteri. Style anak Cina dah :)

Nadia cakap sangat bagus. Sebab coloring boleh menguatkan motor otak dia :)

Akan jadi bijak!

nurul said...

Brian Kinney = sebenarnya cek saja beli bagi dia tak borink... rupanya bagus... lepas nie beli buku lain pulak bg dia x borink...