Friday, May 15, 2009

~Hepi Belated Birthday~

Hepi Belated Birthday To My Blog....
Hepi Belated Birthday To My Blog....
Hepi Belated Birthday To My Blog....
Hepi Belated Birthday To My Blog....
wahkakakaka.... saja cek nak buat gamat di hari jumaat... ikut pada kiraan cek 12/05/2009 baru genap 1 tahun birthday blog cek nie... tapi tak dapat hadiah pun...:(... cek sakit bila birthday blog cek nie... cek kena batuk teruk demam babi... eh silap... gila babi la... bahaya o0o0o kalu kena demam babi... tah betooi ka tak cek tak tau la... cek dengar apa orang kata... cek batuk sampai muntah²... ari selasa tue cek pie klinik dan dapat laa ubat yang begitu banyak okey.... doktor bagi ubat batuk, selsema, penat, paru² dan pening.... pada hal bukannya cek ada penyakit paru² dan penat... tp disebabkan batuk teruk dapat laa ubat tue sebab bila cek batuk cek cepat rasa penat... ubat pening cek kena makan sebab air dalam badan tak stabil... sebab tue suka cepat pening... apa puncanya cek pun tak tau... nasib baik air lain normal...(sapa tak tau kena kawin baru tau) wahakakakak... hampeh toi... sebab tue laa lama cek tak update blog cek nie... sunyi sepi sat laa blog cek.... ari nie cek rasa okey tue yang bole nak update...
sekarang nie adik ipar cek yang no 2 lelaki laa... dah besaq... dia kena tahan wad... baru nie dia demam n batuk teruk gak... dah dekat sebulan... baru dia pie check spital... bila check doktor kata paru² berair lepas tue jantung tak boleh pam dan jantung bengkak... baru nie pulak doktor kata jantung ada jangkitan kuman pulak... spital nie macam² lagi lama duk lagi banyak sangkut... sekarang pu3 kawan cek punya mak ngasuh... dah macam mak angkat.. setakat nie alhamdulillah laa semuanya ok... cek terpaksa tukar pengasuh sebab mak mertua cek kena jaga adik ipar cek...
Oklah... cek nak rest sat... dah dekat lunch time... tadi makan ubat otak jadi benggong sat..... astalavista bebeh....

6 comments:

SiS-lin said...

hepi bufday Cahaya Hidup ku...hehehe

zh-ena said...

hapy berday..wah dh setahun pun erk..

semoga cpt sembuh..skang nie musim panas jea sbb tu la ramai yg sakit..jgn lupa mkn ubat n ikut ckp doc klu nak cpt baik :D

Faisal Admar said...

happy birthday blog :)

nurul said...

sis-lin = 10Q na... besh nie...

zh-ena = 10Q ena... tue laa sat ja dh 1thn... skrg nie tgh berpantang gak laa skit²... kena dgr ckp doktor... ena pun dh mcm doktor penasihat... whakakaka...

faisal admar = 10Q my bro...

Hidayah Admar said...

hapi belated bday blog mung.

nurul said...

hidayah admar = 10Q so much na....:) xdak adiah ka?