Thursday, May 07, 2009

~HeLLo~

Hello.... hello.... hello.... wahakakaka.... apa kejadah yang nak hello banyak kali... saja cek nak buat gamat(bukan jelly gamat okey)... lama sungguh kali nie cek tak update... nak kata bz pun bole jugak... memang bz la... banyak idea pun dah ilang abis... adoi la...
saja cek nak update gambaq skit untuk tontonan umum(U).... kalu hampa tak mau tengok pun hampa kena tengok gak... rugi mampoih sapa tak tengok.... cek buh juga dalam n3 kali nie... cek tak peduli pada sapa yang tak mau tengok...
~Sapa Yang Melahap Sampai Tinggal Tulang~

~Nie La Gadis Ayu~ (Anak sapa Nie??)

~Nie Laa Anak Cek... Sempat Lagi Pose Dengan Ayam Dia Okey~

Sekarang cek nk buh gambaq SG(18 tahun ke atas)

~Wahahakakak Saja Buat Havoc... Sebenaqnya cek nak tunjuk Pipi Cek yang Mahal Tue La~

Baru nie cek pie lagi memancing kat Sungai Petani Kedah nak tau lebih lanjut tengok la blog FAISAL ADMAR... memang syok gila okey.... tapi kali nie ayaq mati... so ikan tak ramai laa yang terkena... yang syok tue umi dapat ikan buntai... wwahakakak cek tengok memang lawak gak rupa ikan tue... tapi tak baik cek kata lagu tue... cukup sempurna ciptaan ALLAH.... cewah².... ketam pun dapat... tue yang syok... kali nie tak dapat ikan MALONG... tak pa laa tak dak rezeki... lain kali kena usaha lebih gigih... hubby cek suka pie pukat... cek tak penah pie lagi... teringgin gak nak pie... tapi dengan ketinggian cek nie takut tenggelam la pulak... tapi dengan kemontelan nie mungkin bole jadi pelampong... pukat dapat udang, ketam, ikan macam² ada....

okey laa sampai sini dulu na cek update untuk kali nie... i'Allah kalu ada masa yang betoi² lapang baru cek update pulak... daaaa....

6 comments:

fezaL Mohd said...

makan2 beshh

zh-ena said...

ikan malong tu mcm maner ghuper dia..

NaDia said...

jemput ke majlis perkahwinan nadia 16/05/2009..
di no 442, lorong selasih 9/3, taman selasih,
09000 kulim..

nurul said...

fezal mohd = makan mesti ar besh giler...

zh-ena = ikan malong lebih kurang mcm bentuk ular skit... mcm ikan todak pun ada gak..

nadia = dik oit.. x kan kad pun kedekut kot... mcmana nk p x tau jalan...

Faisal Admar said...

aik bila la plak orang blog pasal chalet baru2 ni.

busy lar :P

nurul said...

faisal admar = bukan baru nie la.. yg n3 lama da..