Friday, April 10, 2009

~MunCuL Balik~

YahoOoOooOo.... bestnya... cek dah abis BTN... "hai senangnya dalam ati... cek dah pie BTN... tetapi keputusan tak dapat lagi"(ala² lagu madu 3) cek dah selamat mengharungi BTN selama 3 ari... memang best... tapi syahdu bila nak bercerai dengan kawan²... tapi apa kan daya bersemangat KENEGARAAN terpaksa laa berpisah... cek balik ari isnin... ari selasa cek dah pie keja... letih oOOoOooOOoo... tapi disebabkan cuti dah nazak... terpaksa laa mai keja... lama tak update sebab keja byk gila.... besa laa cek pie BTN depa kat ofis masih buat keja... so bila mai ofis atas meja siap leh buat bantal... fail penuh... hanya ada ruang utk PC ja... bole mcm tue...? bole ka tak bole ka dah jadi okey... cek dengan member cek Suriada jenuh pulun laa nak bagi abis.... nasib baik dah abis kemarin... tapi letih sangat... otak pun jadi mandom... tenaga batin pun down... apa pun tak bole... mai ari nie baru laa semangat molonjak².... ayaq tendang kepala.... wahkakakaka.... apa pun bil ayaq dah settle... mesti hampa heran kan... cek tau ayat cek nie mesti ada yang paham.... yang mana paham tahniah sebab dah maju... mana yang tak paham belajaq pelan².... sabtu ahad nie cek nak rest betoi²... bestnya.... otak dah kering laaa... nanti² cek update lagi okey... dua ari nie off day... daaaaaa.......

12 comments:

Hidayah Admar said...

oit. ayat bg clear sket na..
ishhhhh !

PuteriSatu said...

BTN memang satu kursus yang memenatkan mental dan fizikalkan....

zh-ena said...

heheheheh lain mcm jea ayat tu..
citer skit aktiviti kat BTN tu

nurul said...

HidaYAH aDmar = awat... ayat tue x cukup clear ka...??

Puterisatu - ya betoi.... memang penat... fuhhh segalanya penat...

zh-ena = nnti cek buh dlm n3 okey aktiviti kt



$$$$##$%^&&^= ADA KESILAPAN SKIT... CEK PIE BTN SELAMA 5 ARI 4 MALAM OKEY... HARAP MAAP NA...

Faisal Admar said...

perabeh ja cuti yg dok ada... senang sikit

Umie said...

Alhamdulillah, semua "bil ayaq yg tertangguh" telah dijelaskan oleh puan.... Tahniah!!!

mauahahhahahahahaha

Nadia said...

hai..
nadia nie..
nadia kecik..
bil air dah dibereskan yerk..

Nadia said...

nak email address suriada sekali..
ngan qilah..
please..
nak gosip nie..

yue said...

bil ayaq brapa galen dh settle????...sejak bila umie keja kat PBA nie????.....huuhuhuhuh
papa pun tahniah lar...atas keje anda yang cemerlang tue....fuhhh...mesti "PeNat" giler kan???

nurul said...

faisal admar = uik... mana leh perabih... kena jimat...

umie = wahkakaka... tima kacih...

Nadia = amboi²... x padan dgn kecik nk kena dh bdk nie...
email cek = ms_blue84@yahoo.com(utk antaq email)
nurul_fiona84@yahoo.com(utk chating YM)

suraida = babyharydy83@yahoo.com

yue = mesti laa penat nk cover brapa ari punya... byk gelen arr... tue bkn umi cek laa tue umi blog la... hampeh toi...

Hidayah Admar said...

amboi cek mana gosip baru ?
dah kerink idea ka ?
sila keja slalu. dpt jmpa cc.
baru banyak idea.
ni tak, sepi ja :D
tgk mcm blog dayah. ceria selaluhahahaha !

nurul said...

Hidayah Admar = skrg tgh bz da... idea ada tp x smpt nk bt n3 lg... nanti cek free cek bt na...