Tuesday, April 21, 2009

~KehidupaN BersambunG Kembali~

Hampa tengok tajuk mesti heran kan... apa pulak yang kehidupan sambung kembali... takkan mati idup balik kot... sebernaqnya cek nak stori pasai kat ofis nie... Ari nie mood cek okey... tapi mood kawan cek yang duk sebelah nie pulak tak okey... 2-3 ari nie dia bad mood... sian pun ada gak... dia tak senyum macam selalu... tapi kami geng ofis nie tau dia tension dengan CC... CC nie kan cek penah cita dia macamana... macam haram jadah!!!! mampoih pie kat dia... kawan cek nie dia jenis suka pendam apa dia rasa... marah... dan selebihnya... sebab tue la cek nasihat dia... jgn simpan... kongsi laa dengan kami geng ofis nie... tapi ari nie bole laa nampak kawan cek nie jadi macam nie....
~hanya gambaran~
nie bukan dia okey... kawan cek nie pompuan... akhirnya kawan cek nie senyum jugak la... tapi dalam senyum ada juga masamnya...
hampa penah tengok tak apa cek nak tunjuk nie... mungkin hampa penah tengok dan mungkin hampa ada yang tak penah tengok... meh cek zoom skit kat hampa...

~Macam Gigi Sape ek?~

Hampa tengok comei tak gigi dia?? tajam o0o0o ikan nie tokak buat Love Bite gerenti terkeluar isi punya la... tapi cek kesian tengok ikan nie... x penah gosok gigi... kuning... dah la tue karat lak... nanti dapat gaji nie cek nak bawa ikan nie pie cuci gigi... bibiaq mulut dah laa macam Angelina Jolie... seksi o0o0... mesti hampa suka tengok mulut ikan nie kan... cek nak buh nama ikan nie Ikan Angelina... so bila nama dah sedap nak masak pun kena laa resepi sedap gak kan... so hampa kena laa bagi nama yang sedap okey... cek akan pertimbangkan...

sayonara.........

16 comments:

sis_nita said...

alahai.. gerunnyerr nengok ikan tu.. bibirnyerr pon aderr iras2 bibir manusia kanss..

SUBHANALLAH..

SiS-lin said...

hehehe....bak kate pepatah..senyum itu sedekah..ee ngeri kan..subhanallah.

zh-ena said...

lain mcm jea tgk ikan tu

Umie said...

isk3x... ikan nie perokok tegar..tengok bibiaq atas dia tu dah hitam...wakkakakaa

NaDia said...

nurul..
nak tnya..
org pon start nak buat blog jugak..
mcm mna nak upload picture ya??

nurul said...

sis_nita = tue laa... takut tgk ikan nie.. lain mcm... ngeri...

sis-lin = slalu² laa kita senyum... ikan nie ngeri sgt tgk gigi dia...

zh-ena = memang lain laa yang uit... tgk laa ikan nie gigi dia besaq²... mcm mulut n gigi orang...

nurul said...

umie = hahaha... dia isap gudang garam byk... inport indo punya...

nadia = dah ajar... tgk kt komen hampa na...

kuIna Jentayutiara said...

ikan pirana ker?

TuN TeJa said...

eh..betul ke ni..da mcm manusia da..

Hidayah Admar said...

eiiiiii.... ni edit ka btoi ???
sgt geli !!!!!!!!!
skrg ni kn zaman edit da.. so.. wallahualam

nurul said...

kuina jentayutiara = tah laa... ikan pirana pun x penah tgk... :)

Tun Teja = tue la pasai... gigi n molot dia cam manusia...

hidayah admar = tue la pasai... tp nk kata cam betoi pun leh gak...

*ayu* said...

tak sakit ke senyum sampai nak tarik gitu.. isk..

Zamir Hady said...

angelina jolie mesti terkejut tgk kembar dia ikan.

nurul said...

*ayu* = terpaksa laa sebab nak bg senyum jugak...

zamir hady = tau tak pa... ada ka manusia kembaq dengan ikan... biaq betoi adik zamir oooiiittt...

Faisal Admar said...

awat tak jilat gigi dia? :P

nurul said...

faisal admar = nk jilat mcmana nk kena cari hammer... baik jilat gigi sharul...