Thursday, March 12, 2009

~Mummy Da Return~

Wah tengok tajuk n3 semua mesti tertanya² apa kena mengena dengan tajuk tue kan... saja cek nak buat gamat(gempaq)... sebenaqnya cek nak tunjuk kat hampa semua sapa dah jadi Mummy Da Return....
**********************************
****************************
***********************
*******************
***************
***********
*******
****
**
*
Nie la hubby kesayangan cek.... hampa ingat tak n3 lepas cek ada stori pasai hubby cek tulang bahu dia terkeluaq... nie pic masa kat Hospital Jitra... time nie tulang bahu dia dah masuk balik.... depa bagi ubat tido... so dia tak sedaq diri la... sian tengok dia masa nie... hanya ALLAH yang tau apa dia rasa.... cek sedey tau tengok hubby cek duk mengerang sakit.... UwArRrRR....:(... tangan dia kena balut macam mumia ja... wahkakaka.... so masa tue cek tak bole la nak syok² BERASMARADANA la... buat duk tengah syok terkeluaq pulak mampoih cek.... kena la posa sat....:p....
p/s: cek tengok gambaq... baru teringat gambaq nie tak buh dalam n3 lagi...

18 comments:

Kebencian_Maharaja said...

Amboi...cek kira nak berasmaradona je ye....kui...kui..

zh-ena said...

KESIANNYA..SKANG NIE MCM MANER NGAN HUBBY? DH OK KER?

NAK BERASMARADANA ERKKKK TGGU SEMBUH DULU NNTI MSK HOSP LG HEHEHEHE

nurul said...

kebencian_maharaja = besa laa lumrah kehidupan... rugi mampoih kalu x mau...

zh-ena = skrg hubby dh ok... cuma x bole angkat berat lg...

2 la pasai... kena tunggu betoi² sembuh... smp leh dukung ar... :D

akudakjaat said...

dia kera hak tue ja....ala posa la sat..tak hoih aih...kah3.....

Deqna said...

hai nurul.. salam singgah... nanti kita link kan jugak blog ni yer:)

SiS-lin said...

ala kesian nye hubby nurul,so skrg cmne,dh ok ke,adehh ngeri la sis tgk...insyallah semuanye baik2 aje yer...

nurul said...

akudakjaat = hampa x kawin lagi x pa la... cek nie dh sah... mana bole posa lama... wahakaka...

deqna = 10Q na deqna... jasamu dikenang... cewah...cewah....cewah.

sis-lin = memang ngeri akak... cek pun takut tgk.. nmpk real tulang tue terkeluaq... tp ALHAMDULILLAH skrng dh okey... 10Q ye akak...

Suka Bebel said...

apa yang terkeluaq??hehe sabo ye,gurau2 senda jek.salam menyinggah...

rose said...

semoga ur husband cepat2 sembuh ya..:-)

nurul said...

suka bebel = isk nk kena dh suka bebel nie... ;p... tulang bahu terkeluaq laa... kalu yg lain terkeluaq kompom cek x posa...

rose = 10Q na rose...

sis_nita said...

semoga asben cepat sembuh yerr.. salam perkenalan dari akak..

shi3la said...

moga cepat sembuh tau..salam perkenalan dr sayer..!!

Faisal Admar said...

Baru nak post ka? Dah angkat tong bbq pun dah... isk2

nurul said...

sis_nita = 10Q ye kak... salam singgah gak...

shi3la = 10Q shi3la... salam perkenalan yea...

faisal admar = isk... cik pesal nie... cek kan dh bgtau n3 nie cek buh pic lama... hampeh toi...

Leenoh said...

Awat sampai jadi macam tu, dia pi teghejun tang mana.

nurul said...

Leenoh = jatuh sendiri kt kampung... terlincin...:(

Faisal Admar said...

"Terlicin".... hmm hmm

nurul said...

faisal admar = isk abg nie sunggu kepo... diam²... "hanya kau dan aku yang mengetahui"....