Thursday, March 19, 2009

~Lambat Lagi~

Ari nie cek lambat lagi mai keja... kemarin cuti lagi... adoi pening laa cuti dah semakin kurang... kemarin pu3 tak sihat... dia jadi mandom sangat... asyik nak berkepik ja... badan dia tak panas tapi merap.... sampai nak memberrykan diri pun tak bole okey... jalan ja skit dia dah pegang kaki nak ikut... nak suh dukung... cek rasa mungkin sebab gigi dia nak naik kot... dia ada kata kat cek "kit... kit... kit..." tunjukk gigi dia... tue maknanya dia sakit gusi bengkak yang nak ditojah oleh gigi dia... gigi tue pulak terhimpit dengan geraham dan gigi depan... gigi tue pun nak naik tengah²... sian si pu3ku... sabar yea sayang... Ari nie cek masuk keja dah dekat half day... cuti dah nazak terpaksa la mai jugak...
Lagi satu yg cek nak bgtau... mak mertua cek pie bercuti KL... sebab musim cuti skolah... so dia pun bawa laa adik² pie bercuti ke KL... nasib baik la adik cek DAYAH ada umah... dia tolong ngasuh pulak... sian jugak kat dia sebab dia cuti poli nak beristirehat tapi kena ngasuh pulak... terima kasih banyak² yea adikku... ari isnin tue cek antaq kat 'mak cik' tapi pu3 tak brapa sihat so dia bad mood laa... sian pulak nak antaq... begini la nasib diriku yang pening o0o0o TUHAN....
p/s: Saja duk buat gamat nak buh n3... tp stori lebih kurang n3 yang lepas... wahakakakak.... selamat membaca laa jugak na...

10 comments:

shi3la said...

ermmm camtulah kan..ader ank kecik..kener sabor lebehkan sementara derang nak besor..

mungkin diyer sakit tuh nak tumbuh gigi..nak citer kat kiter tak pandai so layan jer lah kerenah diyer..

Faisal Admar said...

Cek tu selalu pening. Benda simple ja.

zh-ena said...

harap cpt sembuh..cian kat bdk kecik kan

sis_nita said...

dak kecik kalo sakit, kita pon terasa sakit sama..

nurul said...

shi3la = tue laa... sian tgk dia...

faisal admar = apa yg simple cik abg oit...

zh-ena = tue la... nanti umairah pulak akan alami...

mummysya said...

salam...

Dah lama betul tak singgah sini. Balqis sihat dah?

nurul said...

mummysya = wslm... tue laa mummysya x rindu dh kat blog cek... Balqis dh okey skit...

kuIna Jentayutiara said...

sabar lah yer... budak2 mcm tu la..

*ayu* said...

alah siannya pu3.. take care pu3.. mama dia pun kena take care lah jugak ek?

nurul said...

kuina_jentayutiara = tue la... kena byk² bersabar kan..

*ayu* = sama² kena take care... ayu pun tau....:P