Wednesday, March 25, 2009

~Hepi Besday Lagi~

Ari nie cek balik lambat skit.... hubby cek mai ambk... so bole laa cek nak update blog... ari nie keja banyak o0o0o0.... sebab minggu depan cek nak kena pie kursus BTN(Biro Tata Negara) maklumla jadi macam budak skolah jugak la... kena pie sebab untuk exam dalam perkhidmatan keja nie....
ari nie cek bz sambut besday ja... hampa nak tau tak besday sapa... mai cek nak fokus skit....
*****************************
*********************
***************
********
*****
**
*

Nie la kakak senior kami.... nama dia Shariffah Aishah... cek panggil Kak Pah ja... cek rasa semua pun dah sebati dengan gelaran tue untuk orang yang bernama shariffah kan? Kak pah tak tau yang kami buat surprise kat dia... sebab dia penah kata tak mau celebrate... dia malu.... bila kami dah buat... terpaksa la dia celebrate jugak... merah menyala muka kak pah... dia malu sangat.... lunch time kak pah buat kenduri nasi beryiani KAPITAN.... bt kenduri bungkus... tapi cek bawa balik sebab perut dh penuh... 1 opis nyanyi kat kak pah lagu besday.... apa pun cek nak ucap lagi skali laa kat kak pah...

-SELAMAT HARI LAHIR YANG KE -?

-SEMOGA PANJANG UMOR DAN MURAH REZEKI

nie 2nd stori pulak...

cek celebrate besday adik angkat cek.... lunch time la pulak... penuh perut cek ari nie... dengan kak pah buat kenduri nasi jugak... yang adik angkat cek nie... duk suka makan kat satay hut... dia suka nasi ayam goreng.... tapi memang sodap okey.... makan tue mesti sampai jilat celah kuku ibu jari kaki kanan.... fuhhh.... lepas tue cek buat laa surprise skit... beli kek dengan hadiah.... hadiah cek beli jam dinding ja.... dengan kek cokelat... masa duk tunggu oder tue ada laa sorang jual yang kedai hadiah nie mai dengan kek ada lilin siap di pasang dan hadiah... baru laa jadi surprise cek kat adik angkat cek nie... terkejut beruk adik cek tue... wahkakakak... LUKENABEB..... masa nak ambik gambar hp pulak bateri low... macam hampeh ja... tapi tak pa esk cek mntak kat adik angkat cek baru cek tayang kat hampa tau... hampa tunggu na... cek nak balik dah... Daaa...

p/s:- Kak pah mintak maap laa cek buh gambaq kak pah tengah nangis sebab terharu kami punya surprise... :)

7 comments:

fezaL Mohd said...

waahhh kek besh tu
epy bufday.

Faisal Admar said...

sometimes... surprise macam ni memang best. happy sangat bila orang buat dekat kita :)

birthday dia yang ke 51 kan? tengok kat lilin keke.

adik angkat mana 1? shemah ka?

zh-ena said...

nnti wat surprise utk ena plak erk :D

sis_nita said...

amvoiii.. behnyerr dapat potong2 kek.. besday akak lama lagikk.. bulan doblasss.. ko siap sedia yerr kumpul duit.. kang beli prezen tuk akak.. hehehe!

nurul said...

fezal mohd = 10Q bagi pihak kwn cek okey...

faisal admar = mmg best bila dapat surprise...

birthday dia bukan 51... 50-an... 1 yg kecik tue takda an...

adik angkat cek syima laa... sapa lagi...

za-ena = uik... bole ja... bt surprise dr jauh kot...

sis_nita = aik... brapa ari bulan?? cek pun bulan 12 gak... kita celebrate skali arr...

Faisal Admar said...

happy belated bday to shima...

nurul said...

faisal admar = syima kata i miss u.... muahh... kerek tau budak nie...