Thursday, February 26, 2009

~CaK~

Salam untuk semua yang duk menjenguk blog nie.... sori laa cek lama tak update.... sebenaqnya cek banyak stori nk cita.... tapi kebelakangan nie cek bz sangat².... dengan otak serabut.... nk stori pun jadi malas.... macam² berlaku dalam masa cek tak update blog nie.... kan ada cek kata nak pie famili day dengan famili cek.... tp jumaat petang tue ada berita mengejutkan cek dan famili cek... tok belah hubby cek (tok pompuan) kat JITRA meninggal dunia dengan secara mengejut.... dalam duk sihat.... tup... tup... hubby dapat call kata tok dia meninggal.... sampai ja umah cek masak simple dan makan dulu dengan hubby.... lepas tue terus balik kampung mlm tue jugak.... jenazah dikebumikan ari sabtu.... dalam koi 11.... kami pun tido laa sana.... sampai settle semua... sampai tahlil ari ke 3.... kebetulan pulak cek cuti ari isnin tue.... sebab ahad thaipusam.... tapi selasa tue cek cuti tak pie keja jugak sebab ari ahad malam hubby jatuh sendiri.... tup... tup... tulang bahu dia terkeluaq.... dengan segera cek bawa dia pie hospital jitra.... malam tue jugak doktor bawa masuk balik bahu dia.... sebab tue laaaa cek tak bole pie keja dekat seminggu... nak kena jaga hubby.... sabtu tue balik kampung lagi.... sebab tahlil ari ke 7.... kali nie tak lama la... ari ahad dah balik penang.... letih o0o0o.... sabtu baru nie balik kampung lagi... ada hal skit kat sana.... cek rasa cam dah tak dak tenaga.... penat sangat².... pic pun cek tak sempat nk buh... cek rasa sampai sini dulu n3 kali nie.... semangat masih belum penuh dalam diri cek....

6 comments:

Kebencian_Maharaja said...

al-fatihah utk Tok cek tu ye...moga Allah merahmati roh beliau..amin...

nurul said...

Kebencian_Maharaja = tima kacih na... cek terharu...

kuIna Jentayutiara said...

takziah buat anda sekelurga

nurul said...

Kuina_Jentayutiara = tima kacih na... sedey....

Faisal Admar said...

Hmm bila cek nak happy?

nurul said...

faisal admar = skrg dh hepi...