Monday, January 19, 2009

~Sakit?~

Sakit??? adoi..... aku sakit perut nie.... perut jadi tak selesa.... nak memberry pun tak bole.... nak buat apa nie.... aku nak update pun idea tak mai.... tak bole nak kusyuk.... tengok la sat lg kalu okey aku update na....

10 comments:

Faisal Admar said...

Sakit perut pun nak bagitau? Tsk tsk

Umie said...

tengok..kisah sakit perut pun dah jd 1 entry kan...dalam kata takdak idea tuh...kih kih kih... pi makan ubat la yang...takpun makan buah pisang ka betik ka...bagus utk pelawasan & pencernaan tu..perut tak selesa sbb aktiviti didalam perut ade sedikit gangguan...kih kih kih

nurul said...

faisal admar = besa laa... stori gak tue...

Umie = cek nie jenis makan p la pisang ka betik ka apa segalanya... kalu bukan time memberry memang tak akan berry... :D

whitetulip said...

hm..datang bulan kut..hihi..

kuIna Jentayutiara said...

bijak-bijak...
tengok kiri tengok kanan tengok depan..

nanti ada la idea tu...

nurul said...

whitetulip = baru abis laa yang....:D

kuIna = kena tgk atas dan bawah sama....:P

madbosco said...

wey!! no rule... aku rasa nie musti angkara sharul nie, pu3 nak dapat adik kot...

ZH - Ena said...

msk toilet cepat..nnti ada bau plak :p

elle said...

kan...tak pe nanti update jer cite pasal abang faisal ...he he

nurul said...

madbosco = adik?? lom lg kot... cek nk berehat dulu... tunggu la lagi 2-3 thn... tue pun kalu x excndt....:P

ZH-Ena = bau wangi... org sekeliling x kisah...

elle = isk... dia garang o0o0o nk stori kena stori yg baik² ja...:D