Wednesday, January 21, 2009

~Dah Pulih~

Keadaan semua dah pulih.... dah sebulu la katakan (bulu baru naik kot wakakakak).... ari nie aku rasa macam ceria la pulak kat opis.... 2-3 ari sebelum nie aku asyik ngantok ja kat opis.... nak update blog pun jadi tak dak semangat.... kering idea.... tapi ari nie aku rasa bole laa nak perah skit otak untuk buh n3.... :D
Stori ari nie aku nak cita pasai hubby aku.... hubby aku jadi SUPER HERO.... hampa nak tau pasaiapa aku kata lagu tue.... meh jenguk nie....

Tue la hubby aku yang pakai baju merah itam tue.... wahh hubby aku dah nampak tembun skit.... walaupun papa tembun mama tetap cayang okey.... perut tetap maintain membulat.... wahakakaka.... I LoVe YoU PaPa.... isk ayat duk mengawan pulak dah.... patah balik cita pasai super hero... hampa nampak tak apa yang aku nak tunjuk dalam pic tue....? Hubby aku duk pegang ulaq sawa.... betapa besaqnya ulaq tue.... hubby aku tangkap ulaq sawa tue dengan kawan dia... hubby tangkap kepala kawan dia tangkap ekoq.... keja gila.... depa duk lepak kat airport.... tiba² ulaq tue muncul.... hubby duk buat terror pie tangkap.... isk nasib baik laa tak kena apa² kalu tak.......... opsss... terlebih sudah.....

8 comments:

madbosco said...

wehh!!! aku tau... pastu mesti laki hang bwk balik suruh hang masak sop kapla ulaq,... baru la kapla pon bley kembang...heheh...

p/s: no rule, hg dah check ka apa yg aku tanya pagi td

nurul said...

masbosco = sup kpala ulaq mana best.... cek bt sambal ulaq baru syok... kena lak gigi ulaq tue... fuhhh mavelous.... kembang kpala tue yg bahaya.... senang menjadi... wahkakak...

p/s: tunggu sat na... cek baru nk tnya....

Kebencian_Maharaja said...

bleh start buat home zoo hehehe...

nurul said...

Kebencian_Maharaja = isk... x sesuaiii....:P cek x brani o0o0....

kuIna Jentayutiara said...

issshhh kola lapah kulitnya kasi kat saya yer.. nak buat kasut& handbeg kulit ulaq.. bila bawa & pakai sy mcm dibelit ulaq tu... hehehe

ZH - Ena said...

ya ampun besarnya ular..geli la..tak takut langsungkan

Faisal Admar said...

haha terer nya!

nurul said...

kuIna Jentayutiara = wahhh... idea yg bernas tue kuina... leh cek nk tiru.... kita pakai sama²...

ZH-Ena = cek pun geli... rs sejuk ja badan ulaq....

faisal admar = betapa terernya adik iparmu.... wahkakaka....