Tuesday, December 23, 2008

~Lunch Time~

Ari nie aku and the geng lunch kat GEORGETOWN WHITE COFFEE.... perut tak lapaq sangat tapi gatai pungkok nak makan jugak.... so aku pun oder laa....

~Asam Laksa~

Minum aku ambik soya cincau dengan gula melaka.... mulanya makan sedap laksa nie lepas tue mula laa rasa melugai(loya).... hampa tau pasaiapa.... OTAK UDANG.... banyak gila siot.... dengan sampah(bahan) punya banyak.... tak suka!!!!!!..... dah la service kureng.... maybe pekerja banyak yang budak baru kot.... HAMPEH TOI!!!!

3 comments:

Faisal Admar said...

ha senang sikit dah ada pop up macam ni... nak komen pun senang.

oh tak sedap ka? ada apa lg yg sedap kat sana?

IN said...

tak sedap konon.....makan sampai dekat lincin....

nurul said...

faisal admar = hokkien mee okey gak member cek kata...

IN = mana lincin ada sampah gak aku tinggai...