Tuesday, December 09, 2008

~Kesian~

Nie kes ari jumaat.... hampa tengok laa apa dah jadi kat BEE pu3....

Hampa nampak tak?? aku nk focus pun x reti.... wakakaka.... sebenarnya aku nak tunjuk kaki BEE tue.... hampa nampak tak kaki BEE dah putus.... power tak anak aku??? Like Mother Like Daughter.... ganaz nya anak mama nie.... sampai putus BEE dia.... aku beli BEE nie dari dia umoq 4 bulan sampai laa sekarang dah nak masuk 1 tahun 4 bulan.... sayang pulak nak ganti baru.... so aku jahit ja tak mau bagi terkeluaq kapas dalam badan BEE tue.... BEE nie favourite dia la bila nak tido dan masa bad mood dia.... aku beli patung lain pun dia tak layan.... hanya pegang main sat ja.... lepas tue dia cari BEE balik.... nak pi mana pun kena usung.... nampak tak yang kat belakang tak pakai baju tue.... kalu pandai sila tekak....?

8 comments:

IN said...

laki hang la tu....hang pandai ka jahit..kang kaki bee tu senget sebelah plak..wakakkaka

nurul said...

aku jahit bagi tutup lubang kapas laa... kaki tue ilang x jumpa... ilang kat Qbay okey....

IN said...

habis la cacat..patut pun pastu Bee tu balas cash kat hang kaki hang plak sakit....wakakakakak

Faisal Admar said...

lama dah dok buat keji? nanti kena post dok tidor dalam blog abang... nantikan... huhu

Hidayah Admar said...

pu3 gangster !
cmna la leh tercabut eh ?
pu3 yang buat ke ??

yg blkg tuh sapa lagi kalau bukan *toootttt*

nurul said...

IN = wei... bkn aku yg bg putus okey... kaki aku kena sbnrnya peringatan kena berhati² utk pu3 ar...

faisal admar = lorrr mana ada cek pecah lobang....

hidayah admar = pu3 laa yang cabut... mak gtau... :???? yg belakang tue biarlaa rahsia....

Faisal Admar said...

hahahahahaha betol ka pu3 yg buat???? jawab jgn tak jwb... jwb jgn tak jwb...

nurul said...

faisal admar = NO KOMEN!!!!