Friday, December 12, 2008

~Kes Semalam~

Nie al kisah pasai semalam.... hampa tau apa berlaku??? ada laa adik angkat aku sorang nie buat terkezut kat aku.... kemarin lunch time dia punya laa ajak aku makan kat tingkat 3 komtar.... sedangkan aku dah kenyang gila.... tapi sian lak kat dia sebab slalu gak teman aku.... so aku pun teman laa dia.... rupa²nya..... aku dah terkena "WAKENABEB"....

1) Amoi kedai hadiah(yang aku stori dalam n3 lepas) dia mai antaq kek dengan berlilin kat kedai makan tue.... 2) Nampak kek cokelat siap dengan nama penuh aku.... tapi tak dak tulis umor... wakaka.... tapi hampa leh kira lilin kot na.... 3) Nie la adik angkat aku yang free hair tue.... lawa kan?? macam orang cina skit².... 4) Geng slendang.... nie geng aku kat ofis.... dia join sekaki.... 5) Dah tiup lilin.... masa nie aku malu gila.... semua orang kt kedai makan tue tengok aku.... kedai makan tue open macam food court.... Maluuuuuuuuuuuuu............

6 comments:

Umie said...

happy birthday yang...semoga panjang umur & murah rezeki selalu...hehehe

yue said...

hepi bestday...
semoga segala-galanya berjalan dengan lancar...

kobis said...

happy besday.... kek sedap....

nurul said...

umie = 10Q so much.....muahhh

yue = 10Q so much.... muahh...

kobis = 10Q so muchh... muahh...

Faisal Admar said...

hahahaha pasai apa malu. bukan tak pakai baju.

nurul said...

faisal admar = malu org tgk ma...