Friday, December 19, 2008

~KeDeBoOoOmMm~

Kedeboom??? apa dah jadi???? benda nie berlaku pada 17/12/2008....pukul 1.30 pagi macam tue.... hubby telah xcident.... nasib baik laa malam tue aku tak pie umah umi.... kalu tak mesti aku dengan pu3 pun turut sama xcident.... nak di jadikan cerita.... cerita nie bukan buat² okey.... hubby ambik pu3 dari umah pak dia.... dan antar kat umah umi sebab mlm tue aku sakit kepala dengan lenguh 1 badan.... so lepas dia settle keja dia ambik pu3 balik umah la.... tapi aku tengok dah lewat baru keja dia settle so aku mintak tolong laa dayah, umi dan dy tolong antaq pu3 mai umah.... dalam kul 12 macam tue kot umi keluar buh minyak keta dan terus laa mai umah aku nak antar.... bila depa dah sampai bawah umah aku.... dalam masa yang sama aku dapat col dari hubby yang dia xcident.... terkezut aku beb.... macam lemah jantung okey.... terus aku turun bawah dan drive keta depa dan menuju ke tempat kejadian.... di B-SuiTe....

Nampak tak keadaan keta?? hubby aku okey... cuma masa xcident tue dada dia kena stering dengan kaki dia kena padel.... kan terhempap ke depan.... hubby aku dia jalan straight tapi ada keta dari company MAXIS mai dari simpang 3 dengan laju.... hubby jalan straight terus BooOomM arr.... Alhamdulillah semuanya tak dak apa...

2 comments:

Faisal Admar said...

abang dah pesan jangan boh puteri kat depan tempat penumpang tu. tak mau dengar. kadang kita bawa elok tapi orang bawa tak elok. tempat baby duduk kat belakang pun dah tak pasang kan?

Hidayah Admar said...

hah. ada kat mana kerusi tu ?
ngeri tol !
nasib tak da apa2.