Tuesday, December 23, 2008

~Cerita Yang Lepas~

Sori yea.... aku baru free nak update.... al kisahnya aku balik lambat ari nie.... dan keja yang berlonggok dah abis.... lega eh.... besa laa dah baru nak update nie cerita pun dah basi la.... tue pun kalu hampa nak tengok n3 aku la.... mampoih pi hampa nak tengok ka tak.... apa aku heran.... wahakakaka.... (berlagak sat)..... kemarin 22/12/2008 pagi kul 10 lebih opis aku adakan jamuan perpisahan bos aku sorang nie.... nama dia EN. CHE MOHD FAUZE.... dia dinaikkan pangkat dan ditukaqkan ke MELAKA.... fuhhh jauh o0o0o.... so aku pun apa lagi jalankan kerja aku laa time jamuan tue.... kerja aku snap pic.... wahakakak.... nie laa yang ada untuk simpanan aku....
1) Baru bermula meting skali dengan jamuan....
2) Sesi membaca doa.... yang baca tue muka cam cina yang aku penah stori kat n3 lepas.... yang duk berdiri tue tok janggut.... nama dia 5zal.... dia jadi MC ari tue....
3) EN. CHE MOHD FAUZE bagi ucapan dengan keadaan yang sedey....
4) Bos Kesayangan Aku yang pakai songkok bagi ucapan untuk wakil opis....
5) Bos pangkat besaq tapi orang kecik.... dia bagi hadiah kat bos aku tue....

4 comments:

Faisal Admar said...

intro sat sorang²... ;)

nurul said...

faisal admar = aik... mcm ada sesuatu ja...

Faisal Admar said...

suruh intro pun buat gamat :P

nurul said...

faisal admar = tetiba....