Friday, November 21, 2008

~MooDy~

Hari nie adalah hari yang tak best untuk aku....daripada hari rabu aku duk kena buat keja orang.... tapi memang dah keja aku kena taip surat.... tapi kena buat keja dengan keadaan kalut.... benci betoi aku.... benda tue bole buat awai.... tapi biasa laa kalu suka buat keja last minit.... menyusah semua orang.... dah laa ada keja hakiki.... hari nie last day.... isnin benda tue dah nak kena tunjuk kat bos.... sebab tue semua dah kalut.... nak update blog pun tak semangat okey.... nanti² laa bila aku senang and ada mood balik baru aku update bagi elok skit....

2 comments:

Faisal Admar said...

Relax la. Balik kan boleh blog. Blog bukan penting sangat pun :)

nurul said...

balik bila yg nk blog??