Thursday, November 13, 2008

~MeNu~

Hari nie lunch time aku makan kat kedai mamak.... aku makan PASEMBUR.... aku macam biasa laa makan pasembur mesti keropok lebih.... tapi pasembur nie tak boleh lawan dengan pasembur kat tepi BANK STANDARD CHARTERED(lebuh pantai).... ala dekat² dengan area nak pi PADANG KOTA.... dekat jugak dengan LHDN.... kalu makan pasembur kat situ terangkat pungkok².... sedap punya pasai.... hari nie makan pasembur tak brapa kick.... pagi aku lapaq... aku makan nasi.... sebab tue tengahari aku makan pasembur ja....

9 comments:

pearlEJ said...

hikss.. sama laa kita... ej kalau order pasemboq just minta cucoq, keropok yg krukk krukk tu dgn sengkuang... haa tuh aja.. yg lain2 tak suka.. hehehe...

Umie said...

hai...lawatan balas nie...kita pun dah link-kan blog awak nie...hehehe

Ya Allah tanpa disedari meleleh ayaq lioq nie...huhu.. kompem bln dpn masa mai penang nak pi cari pasemboq nih...adehh!!!!

Hidayah Admar said...

diet ?
apekah !!
diet makan pasemboq ja ??

Faisal Admar said...

haha pasembor actually bagus. penuh dengan sayur-sayuran :) kurus kot lagi 2 bulan?

nurul said...

pearlej = kihkihkih.... kita tengah diet laa ej... sbb tue makan pasemboq... nanti kita p pekena pasemboq yang bole terangkat pungkok okey....

umie - umie... cek rekeman mkn pasemboq kan jalan lebuh pantai... memang kompom akan terangkat segalanya... sodap siot...

hidayah admar = diet laa cik adik oit... sbb tue makan pasemboq....

faisal admar = i'Allah... doakan semoga adikmu nie akn kurus lagi 2 bulan....

moskito hijau said...

abg faisal kata kurus lg 2 bulan??
sama2 kita wait n see...
heheheh....

nurul said...

moskito hijau = tunggu... jgn tak tunggu.... hahahaha....2 bulan atau 2 tahun???

Faisal Admar said...

kurus? maybe la kot. dah diet gila² kan. hari² makan ubi kayu dengan kelapa saja

nurul said...

x sanggup la....