Monday, December 01, 2008

~Kesakitan~

Benda nie berlaku ari sabtu.... time tengahari.... aku duk masak sebab famili belah hubby aku nak mai umah.... aku buat simple ja.... BIHUN SUP.... sabtu tue aku malas nak pie market.... so hubby aku pie market sorang².... sian gak dia.... aku ada kenduri umah staff anak dia kawin pun aku tak bole pie... dah ada tetamu.... tapi time tengahari ada benda mengejutkan aku.... hubby aku suap bihun sup kat pu3...tetiba ja pu3 nangis macam orang pukul.... terkejut beruk aku.... dia nangis duk nak buka seluaq n pampers.... last² hubby aku buka dan tengok dia BO(Berak).... tapi sebelum nie tak penah nangis macam tue.... hubby pun basuh kat dia.... aku nak pakaikan pampers.... tengok² dekat TUT dan nak ke Pungkok dia macam kena gigitan serangga.... PELIK!! macamana leh kena....??????? merah macam luka.... aku buh krim DRAPOLENE.... dia nangis lagi teruk sampai lari tak mau pakai pampers.... jenuh pujuk.... sampai laa tadi pagi.... baru aku tengok okey skit.... dia berak tak nangis.... kemarin pun BO ja nangis teruk menjerit² kalu basuh pegang punya kuat.... buh krim nak bagi pakai pampers nangis keluaq air mata.... sian sangat kat pu3....
maafkan mama.... mama tak tau kena apa.... mama cuma ubat bagi anak mama tak sakit.... biaq sakit tue mai kt mama....

No comments: